Nakke koteletter med linseragu og grønn saus
Matforelskelse
Matforelskelse
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 150 gr puy linser. Disse må ligge i vann i minst to timer før servering.
  • 0,5 buljongterning
  • 0,5 dl balsamico
  • 1 dl rødvin
  • 3 ss sukker
  • 2 gulrøtter
  • 1 sjarlottløk
  • 20 gr meierismør
  • 0,5 sjarlottløk
  • 1 dl hvitvin
  • 1 ss eplecieder eddik
  • 1,5 dl fløte
  • 100 gr frossene erter
  • 3 koteletter
  • 2 fedd hvitløk
  • 150 grader i ca 10-12 minutter
  • perleløk
  • 10-12 stk perleløk
  • Grovt havsalt
  • 120 gr aspargesbønner
  • 1 finhakket banansjarlottløk

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.