Nakkekoteletter av forholdsvis stuttreist norsk gris, marinert i mye godt, og servert med bakte rotgrønnsaker
Ginas kjøkken og sånn
Ginas kjøkken og sånn
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 tykke nakkekoteletter av norsk gris
  • 2 dl rødvin
  • 1 dl økologisk ketchup
  • 1 dl nøytral olje (raps er fint)
  • 2 ss honning
  • 1 ss tomatpure
  • 1 finhakket hvitløkskløft
  • 1 ss worchester saus
  • 1/2 dl vann eller evt. mer vin
  • 4 gulrøtter i store staver
  • 2 rødbeter i båter
  • 4 skiver kålrot i staver
  • 1 søtpotet i båter
  • 1 løk i båter
  • 1-2 pastinakk i staver
  • 1 sellerirot i båter

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.