Det er en feiloppfatning at vi som lever lavkarbo kun lever på kjøtt og fett. Når potet, pasta og risforsvinner fra menyen, er det viktig å erstatte disse med et variert utvalg grønnsaker
Årets første blogg handler om nakkekoteletter med tilbehør. Dermed har hverdagen innhentet de aller fleste av oss, og det er på tide å komme inni de faste rutineneigjen
En av grønnsakene som var ny for oss etter omleggingentil lavkarbo, var squash. Hanne hadde tidligere vært allergisk for en mengde grønnsaker, men etter kostomleggingen kunne viinnføre flere grønnsaker som før ga reaksjoner
Thai Green Curry Paste er en våt krydderblanding med kremet konsistens. Du kan du lage den selv, hvis du har chili, sitrongress, soyaolje, galangal, salt, sjalottløk,
Dette er den tredje og sisteoppskriften jeg bidro med i Coop Extra sinartikkel når de ønsket middagsoppskrifter med kokt brokkoli som tilbehør - denne gangen en kjøttmiddag
Her er en enkel god variant på nakkekoteletter om du er lei surkål og rødkål. Det som ofte kan skje med svinekoteletter er at de blirlittseige om du koker de for lite
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.