Blomkålgrateng lager du med eller uten bacon – det spørs bare hva du skal bruke den til. Smør en ildfast form og legg i fint oppskjært blomkål lagvis med stekt bacon
Lese litt i den boka jeg aldri har tid til eller bygge ferdig det store legoslottet med barna. Men nå har jeg lært meg å like det, og jeg må faktisk påstå at når man langsteker nakkekoteletter, blir det skikkelig mørt og godt
Red Curry Paste er en våt krydderblanding med kremet konsistens. Krydre kotelettene godt med salt og pepper og stek dem raskt i en stekepanne i litt nøytral olje, på god varme
Selv foretrekker jeg nakkekoteletter de har marmorert fett og har derfor mere og bedre smak. Poteter og søtpoteter bakt i ovn sammen med løk, god olje og godt krydder er nydelig tilbehør
Årets første blogg handler om nakkekotelettermed tilbehør. Dermed har hverdagen innhentet de aller fleste av oss, og det er på tide å komme inn i de faste rutinene igjen
Møre, langtidsstekte og saftige nakkekotelettermed grønnsaker, ovnsbakte poteter og en enkel saus. Jeg elsker dem grillet med en digg marinade, i en høstgryte med rotgrønnsaker, kokt i brun saus, stekt i panne med litt salt og pepper eller langtidsstekt i ovnen som dette
Jeg prøver derfor å lage retter med blomkål et par ganger i uken nå. Denne gangen har jeg laget en blomkålgrateng som både kan brukes som selvstendig rett eller som tilbehør
Kutt blomkålen opp i passe små buketter, legg den i en bolle med varmt vann og salt for å vaske den. Her skal dere få oppskriften på en super deilig blomkålgrateng, lett å lage og smakte himmelsk kan jeg berette
Uansett, her er min oppskrift på blomkålgratengmed en og annen slenger av en brokkoli oppi. Jeg noterte meg aldri noen oppskrift, men den var ikke all verdens vanskelig å komme opp med sjøl
Dette er den tredje og siste oppskriften jeg bidro med i Coop Extra sin artikkel når de ønsket middagsoppskrifter med kokt brokkoli som tilbehør - denne gangen en kjøttmiddag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.