De har få ingredienser og er lette å få til. timian, havsalt og valmuefrø. ). Brødpinner eller grissini ,som det heter på italiensk , passer ypperlig til høstens supper - eller til tapas
Husk at du kan lagre oppskriftene mine direkte på mobilen med gratisappen Bloglovin HER Følg meg gjerne på Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag
Del deigen i to emner, og legg de i hver sin oljesmurte brødform (gjerne silikon). (Foto. I henhold tilBrødskala-kalkulatorentil Opplysningskontoret for brødog korn ender du opp med et halvgrovt brød med denne melblandingen
Da har du snurret det til et brød, og gjør det samme med de to som ligger igjen. Enten kan du servere godt brød med godt smør til mens hovedretten gjør seg klar, eller server det til middagen, om det i tillegg er noe du kan dyppe brødet i som en gryte, ja da er lykken komplett
Prikk brødene med en stekepinne eller lignende (slik dere ser på bildet). Utrolig kjekke å ha som tilbehørtil salat og supper, eller rett og slett i matpakka med godt pålegg
Har liksom mistet gnisten på kjøkkenbenken, men litt rask og sunn kveldsmat er godt. - I en annen bolle rører du sammen eggene, kremost, bakepulver og salt
Dekk gryten med lokk som tåler høy varme eller benytt aluminiumsfolie (dobbelt lag). Tilsett lunkent vann og rør godt sammen - deigen skal være litt klissete
(. ). (. ). B. r. ø. d. e. t. l. a. g. p. å. k. u. n. f. ,. v. i. b. h. s. o. j. D. m. y. æ. /. I. A. T. 1. 8. 0. 4. -. 5. J. “. c. ”. M. N. w. R. H. q. ♥. 7. 9. 2. 6. 3. S. F. L. V. d l
Ha i nesten alt vannet og elt deigen lenge og vel. 3 kg hvetemel (spe i mer på slutten om deigen er klissete). 1 vørterøl (o. 33l) og 1 liter vann (ha i litt mer om deigen blir tørr). Sett til heving på en lun plass i 45 min. Etterhev i 1 time og stek deretter på 200 grader i 1 time. 3 kg hvetemel (spe i mer på slutten om deigen er klissete). 1 vørterøl (o. 33l) og 1 liter vann (ha i litt mer om deigen blir tørr)
Dagene går for det meste til lesing og skriving. I dag valgte jeg å bake brødtil middagen. For ikke snakke om lyn og torden som har gått igjennom marg og bein
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.