tilsetter noen levende kultur, men riktig miljø, villgjær fra luften og. Enten du har cøliaki eller ei, så er dette selve drømmebrødet, jeg er så fornøyd med å ha fått til dette vidunderet
I neste innlegg skal dere få en oppskrift på hjemmelaget hudpleiemed både kakaosmør og shea smør, så kanskje finner du hvilken som passer deg best etter å ha lest om de ulike bruksområdene her i dag
Idag kan jeg friste med en “slekning” lagd med linfrømel. **Bruk gjerne egg fra frittgående høner. Du kan naturligvis strø over frø, flaksalt, olje eller annet snadder om du ønsker det
Bred den utover en brødform med bakepapir i bunn. Vi har fremdeles besøk fra Danmark, noe som betyr at det fremdeles mekkes mye lavkarbosnacks på dette kjøkkenet
Det er ingen tvil om at dagens godteri er kunstig fra topp til tå og gjerne tilsatt ingredienser man ikke aner hva er, hvor det kommer fra eller hvordan det lages
Eg håper dere har fylt opp fryseren med norske bær fra sommeren. Tidligare har laga fleire innlegg med oppskrift på sukkerfritt syltetøy uten tilsetningsstoffer, eit av dei finner du HER
I dag skal du få oppskriften på en nydelig kyllingrett laget med gode råvarer. Kyllingen stekes i ovnen sammen med mettende grønnsaker og masse god smak
Den er søtet med manuka honning som du kan lese alt om her. Palao skuffekake med honning. Bytter du honningen med gylden fibersirup blir kaken lavkarbovennlig
Du får også en haug med fiber, vitaminer og mineraler. Smør en brødform eller dekk med bakepapir. Godt brød kommer i mange former og i dag skal du få oppskriften på et mettende nøttefrøbrød
Trykk godt ned i formene med våte hender og form de gjerne litt rund i kantene. 100g linfrø100g kokende vann(Hell vannet over frøene)1 pk schar fiberbakst mørk1/2 pk schar mix b 2 ss fiberhusk4 ss pofiber1,5 ts salt2 ts bakepulver1pk tørrgjær200g frø (jeg brukte ca like mengder solsikke, sesam og quinoa)(Bland alt det tørre og tilsett)1800g kaldt vann250g oljeEventuelt 1ss honning(Ha i linfrøene og elt deigen)Fordel i 3 smurte 2l-former
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.