DET BLIR JEG NOK ALDRI,MEN NÅ ER DET PÅ TIDE MED DE GODE KJEKSENE. Der har de variasjoner over de mest fantastisk gode og strålende kakene du kantenke deg
Dette er selvfølgelig ingen STOR test eller eksperiment som konkluderer i at "all sunnere mat er billigere enn usunn mat", men jeg håper dette kan være en liten gladnyhet og til inspirasjon og motivasjon til å velge næringsrik mat uten åpåstå at det koster SÅ MYE MER, og at det handler mer om å gjøre smarte, næringsrike valg når man er påbutikken
Andre hvite fiskesorter kan brukes, steinbit for eksempel. DET JEG TRENGER ER Å VARIERE MER. De skjelne besøkene på kjøkkenet av makrell, kveite og rødspette regner jeg ikke med
Jeg har prøvd å lage marsipanroser flere ganger, men stort sett ser det ut som noen har tråkketpå rosen (og det kankanskje være fordi jeg har tråkketpå den i frustrasjon over åikkefå det til)
Min gode samarbeidspartner hos Gourmeten. no er Fransk og opptatt av kvalitet og gode ingredienser. I tillegg til å drive sin egen nettside med salg av gourmetmat, kokkelerer han på fritiden de lekreste retter
kanskje lett åtenke at du vil få raskere og bedre resultater hvis du kutter. Mange tenker at frukt. det finnes likevel en del vanlige feil som kan gjøre at du ikkefår de resultatene du ønsker
Og det ligger mye motivasjon i akkurat det der… Jeg har SÅ lyst til å se resultater nå, at jeg ikke har lyst på noe annet å spise enn akkurat det som stårpå matplanen min
I alle år har jeg "misunnet" alle som kan gjærbakst. Det var en hyggelig samtale men jeg pressiserte at gjærbakst var min store kamel som jeg ikke klarte og svelge og det var nok en av de tingene som var utslagsgivende for at jeg ikke gikk videre
Og vil du ha sjokolade som ikke er like sunt, men veldig godt, såkan du lage sjokoladetrøfler. Ta ut formen fra fryseren, del opp i firkantede stykker i ønsket størrelse
Jeg vet ikke hvor denne tradisjonen kommer fra, men jeg er glad i lammestek, og synes derfor det er bra å benytte enhver anledning som byr seg til å spise dette deilige kjøttet
Dessverre, for det er virkelig mye godt som kan tilberedes med disse gode råvarene. I Italia har vi prøvd Trippa, eller kumage, men det falt ikke helt i smak
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.