Når pinnekjøttet er nesten ferdigtrekt i vatnet, steiker dei det litt i løk- og smørblandinga – og serverer pinnekjøttet med poteter og tradisjonelt følgje
Ingenting er vel bedre enn en god biff. - eller verre enn en seig biff. Det viktigste er at kjøttet er godt temperert i romtemperatur og stekepannen er skikkelig varm
Perfekt til gjester. mini-terte. 01. 09. 2016 kl. 12. 10 i. Mat. Én kommentar. Jeg har blitt litt dårlig til å eksperimentere på kjøkkenet det siste året, men her en dag ble jeg lei av den samme "mislykka sjokoladekaka," og prøvde noe nytt når jeg skulle ha gjester på LIFEgruppe
Her har jeg panert den i urtecrust, noe som ga en helt fabelaktig skorpe og sprø svor. La fettet steke til det er helt crispy, men vær forsiktig så du ikke brenner det
herlig, gylden ris. Det er mye man bråker om i Midt-Østen. Men en ting man ikke bråker om er ris. Det finnes riktignok mange tolkninger av hva som er den optimale risretten, men alle er enige om at ris er godt
Når gjestane kjem er det fint å kunne fylle ein lekker buffé med forskjellige rettar. Då finn alle noko dei likar, og ikkje minst kan ein prøve litt av kvart, og få smakt det meste
Håper det står bra til med dere, tålmodige og gode lesere. Selvom jeg poster få innlegg for tiden er dere fortsatt innom daglig og det setter jeg stor pris på
Den store favoritten her hjemme er jo helt klart Kickstart vaffelen. Derfor ble det nesten vanlige vafler, med fullkorns hvetemel, sukrin, Berit Nordstrand sitt raps/kokos smør, rømme, melk, egg og masse deilig kardemomme
Jeg kan også nesten garantere at du blir mett etter to stykker. Ikke forvent at de smaker helt likt som vanlige hveteboller, det er tross alt snakk om 100 % fullkorn, men de er ikke så langt unna heller
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.