Min svigerinne er allergisk mot både gluten og nøtter, så når hun ønsket seg gode matvarer til jul hadde jeg lyst til å lage noe til henne som hun ikke får for ofte
Passer perfekt til å steke kjøtt, eller dressing til salater. JULEGAVER. Nå nærmer julen seg med stormskritt og jeg har så smått begynt på årets julegaver
Noe spiselig er alltid gøy å få i presang, og perfekt å gi til den som har alt. Siste-liten julegaver. Her har dere noen tips til spiselige julepresanger som dere kan lage i dag, og gi bort på julaften
Ikke minst gleder jeg meg til julepynting til helga. Jeg er endelig ferdig med julegavestrikken. Lysene på trærne i hagen er klar til å skrus på, julegardiner og duk skal på bordene og nisser og lys skal få dekorere rundt i stua
For min del står julemarsipan høyt høyt på listen over godteriet som hører julen til. Ha i litt og litt eggehvite til du oppnår den konsistensen du vil ha
Disse kakene er den perfekte gaven til besteforeldre, tanter og onkler etc. Her får du oppskriften på sprø stjernekaker med lekker vaniljeglasur, som smaker skikkelig godt i tilleggtil å ha den fineste pynten
Har du spørsmål eller vil bestille utenom. Tar med meg det jeg får plass til. Hei høpp. Nå er nettbutikken min fylt opp med mye nytt du kan besøke den HER
The post Julegaver på nett, tips og inspirasjon til “alle” i familien. fred og ro, god tid til å se på produktene, trykke seg rundt, alternative betalingsløsninger og mange har også gode returordninger dersom det man kjøper ikke står til forventningene
For å få fondanten til å stivne og beholde formen må det tilføres CMC / Tylose. Ha ha, et litt rotete bildet, men dette er min hjemmesnekrede løsning for å få kronen til å stivne i den fasongen jeg ønsker
)-Sett deigen til heving en lun plass i ca 30-45 min(dobbel størrelse)-Del deigen og klapp den litt flat-Trill den sammen til en "pølse" og legg den med skjøten ned i en form med bakepapir- Lag et mønster på toppen med en skarp kniv ,og sikt over litt rugmel for dekor. (rugmel blir ikke brent slik rått hvetemel blir)- La den heve under et klede i ca 30 min til, mens du varmer opp ovnen på 225 grader- Stek i ca 45 min, og dekk over med et bakepapir hvis de blir for mørke "Å spise en brødskorpe i fred er bedre enn å innta en bankett med engstelse
Den går til min lille niese - prinsessa. Da har jeg fått i boks den første julegaven. Etter at jeg så flott kjøpte garn og oppskrift og fant ut at her var det noe alvorlig galt, hehe - trodde jo oppskriften var riv ruskende gal, men så hadde jeg jammen meg greid kjøpe feil garn til feil oppskrift, eller omvendt - i grunn ikke noe rett her
Gjærbakst er kjempegodt til frokosten, hvertfall når det er varmt Jeg vet ikke om jeg skal kalle bolle eller brød men det er kjempe godt og egner seg veldig godt til ost og smør
En liten hjemmelaget treat i julegavetil dine kjente og kjære. Fyll en norgesglass med bær helt til toppen, fyll så norgesglasset litt over halvfullt med sukker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.