Velkommen. I dag kommer som lovet litt trinn-for-trinn hvordan jeg går frem når jeg støper med betong. Dette er måten jeg gjør det på, mulig andre gjør det annerledes
Rør inn Non Stopen og resten av melet, og elt blandingen for hånd til den blir glatt. 30 stk200 g smør200 g brun sukker2 ss lys sirup300 g hvetemel3 tsj bakepulver170 g Non Stop Smør og sukker røres til det blir kremaktig
De siste 3 årene har jeg vært begeistret for betong. I år har jeg ikke fått støpt så mye annet enn betonghusene og en strømpebuksenisse, men tidligere har jeg støpt litt av hvert
Jeg må innrømme at jeg jukset litt her forleden dag, vi kom nemlig ikke lenger enn til å lage tyttebær-og kaneltrøffelen, den ble aldri dyppet i hvit sjokolade
Pynt gjerne med kokkosmasse, non stop, seigmenn eller annen strøssel. Denne kakeoppskriften har jeg fra moren min og har spist ved en rekke anledninger i oppveksten
På toppen strødde jeg en pose med non stop. I helga hadde vi første runde med bursdagsfeiring til begge barna, veldig greit å slå dem sammen siden det kun er snaue 3 uker mellom dagene dems
Then add the next. The next step will be to fill the eclaires with a cream of your choice. I går kveld lagde jeg vannbakkels, her er step by step fremgangsmåte til dere
Next post. Kaker. Brownie med salt karamell. Published on. 08. oktober 2015. 0 comments. Da var det brownietime. Brownie med salt karamellsaus, herregud så godt
The next cheesecake is the summer cheesecake send in by the winner of Finland, I love the combo of the fruit fillings and the white chocolate, and i love the look of the cake, hope you love this one too
Next transfer cauliflower pulp to a large bowl and add in egg, mozzarella, parmesan, coconut flour, garlic powder, oregano, salt and freshly ground black pepper
Fantastisk som mellommåltid eller snacks, og enda bedre som turmat. Det er også et fint innslag som julekake om du ønsker alternativer til de “vanlige”
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.