Silje Merethe Nilsen Johannessen. Sarah Bernard kaken(eller opprinnelig er det jo ikke en kake, men småkaker) er oppkalt etter den franske skjønnheten og skuespillerinnen Henriette-Rosine Bernardt, som senere ble kjent med navnet Sara Bernardt
Nilsen for å se hva jeg kunne finne på til forrett. Jeg har vært så heldig å få begynne på en spennende stilling hos en av Norges største råvareimportører
Silje Merethe Nilsen Johannessen. jaja, jeg vet. Det har kommet litt vell mye oppskrifter fra meg i det siste, men det værste er jo at jeg ikke har delt alt jeg har bakt med dere enda
Silje Merethe Nilsen Johannessen. dette her er nok julens nest letteste oppskrift. har nevnt cola kaker som den letteste, de tar ca 20min å lage, risboller tar nermere 30min å lage
Silje Merethe Nilsen Johannessen. Cola Kaker er en av de enkleste kakene man kan lage til jul. Grunnen til at de heter cola kaker er for at de er svenske og på svensk er karamell -cola
Silje Merethe Nilsen Johannessen. Da har vi gjort det også, prøvd oss på troika sjokolade. Egentlig er det ingen av oss som liker troika sjokolade, men jeg syntes det virket så lett og lage, og siden jeg liker å prøve nye ting og Lotte ville lage troika, så prøvde vi det
Silje Merethe Nilsen JohannessenFølg bloggen min. ahh, akkurat nå går jeg på denne mye omtalte C9 kuren og fikk akutt lyst på skinkegrateng, men det kan jeg ikke spise under C9 dagene
Silje Merethe Nilsen Johannessen. Jeg og ungene har laget havrekjeks som er sukkerfri, glutenfri og laktosefri og atpåtil var de utrolig lett å lage, trengte ikke så mange ingredienser og ingrediensene var billige
Jeg, Sverre, Nils, Paal åg Pål, vi går opp til Rimi på CB i på denne dimmelonsdag. Ah, påsketider, den stille uke, se vi går opp til Jerusalem i, hellige påsketider lyder psalmen som kjent
Silje Merethe Nilsen JohannessenFølg bloggen min. På søndager er det standard t vi starter dagen med å bake fire brød slik at vi spiser litt sen frokost sammen i 10-11tiden
Silje Merethe Nilsen Johannessen. Jeg og ungene fikk jo akutt lyst på biller. Eller det vil si at når jeg hentet dem i barnehagen og på vegen hjem spurte Kristine om vi kunne kjøre på Esso å kjøpe boller til henne, Mathias og Emma
Den smilende kjøpmannen Bård Pettersen inviterer meg inn «backstage» i slakteavdelingen, hvor den unge slakter og pølsemaker Mads Nilsen, jobber med å klargjøre lam til påske
Silje Merethe Nilsen Johannessen. Det er altså helt utrolig hvor mye man kan lage for å glede ungene, og det trenger faktisk ikke være så avansert heller for at de skal kose seg
Silje Merethe Nilsen Johannessen. Tenkte jeg skulle vise dere kaka vi laget til 17. mail. Alt utenom Marsipanlokket er hjemmelaget og det var en utrolig god kake
Av Gro Jeanette Nilsen, 25. Som flere av dere sikkert har fått med dere arbeider jeg som kokk. I dag på jobb hadde jeg den glede av å få jobbe sammens med en driftig baker kar
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.