no. Ekstra hyggelig er det om man venter besøk og gjerne vil sette litt ekstra pris på middagsgjestene og overraske med noe litt utenom det vanlige, men likevel safe å servere
Ha dem i en bolle og fordel olivenolje over. 3 søtpoteter3 spiseskjeer olivenolje3 eggehviter1 teskje currypulver1 teskje spisskummin1/2 teskje gurkemeie1/2 teskje chiliflak1 teskje saltSlik gjør du det. Til søtpotetene passer det bra med en krydret yoghurtdip2 desiliter tyrkisk yoghurt1/2 teskje spisskummin1 spiseskje olivenoljeLitt saltBland alle ingrediensene sammen og smak til med krydder, til du oppnår passelig styrke. 3 spiseskjeer olivenolje
Så setter du stekebrettet tilbake i ovnen i noen minutter til osten din har smeltet. 2 mellomstore poteter / 2 patatas medianas 100g bacon / 100g de bacon 1/2 purreløk / 1/2 puerro 50g ceddarost / 50g de queso cheddar 100g mozarellaost / 100g de queso mozarella olivenolje / aceite herbamare urtekrydder / sal de hierbasBegynn med å sette ovnen din på 200 grader. Ha så 4-5 ss med olivenolje i en liten bolle og ha oppi 1ss med urtekrydder, jeg bruker Herbamare urtekrydder da det er min favoritt,men her kan du fint bruke det krydderet du liker
Først baker man en medium stor søtpotet i ovnen (eller mikro) Jeg hadde min i folie i ovnen på 200 grader til jeg med letthet kunne stikke en gaffel gjennom
function wpcom_adclk_hover_no() { wpcom_adclk_hovering = false. Scalloped Potatoes and Ham (marisolio. hover( wpcom_adclk_hover_yes, wpcom_adclk_hover_no )
This soup is my mother in law's recipe and would normally be served with sausages in it, but I chose to make it without, for obvious reasons and instead I made some quick-fried vegetables in soy sauce with pieces of almond-tofu to go with it
Og hvis du har noen bakte poteter til overs fra en annen anledning så MÅ du prøve disse. Stek i ovnen på 200 grader til osten er gylden og poteten er gjennomvarm – ca 12 – 15 minutter
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Då eg posta frittataen med vårløk, bønner og fetaost i går, vart eg gjort merksam av ein observant lesar at eg blanda saman det spanske og det italienske namnet på denne retten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.