Barnekassen er enkle, raske og smakfulle middager rettet mot oss travle barnefamilier. Legger ved denne enkle oppskriften på en deilig lasagne fra Adams matkasse
Dette blandes og knuses sammen med en stavmikser til nesten alt av klumper er blandet sammen. Enklere rundstykker skal du lete lenger, og jeg må ærlig innrømme at det kommer til å bli flere av denne varianten fremover
Legg svinekjøtt til marinering, Jeg brukte litt soyasaus, limesaft og revet hvitløk. (ha i kjøttet når grønnsakene nærmer seg ferdig slik at det ikke blir tørt) Kutt opp salat, tomat, agurk og litt fetaost og ha som en sidesalat om man ønsker
Avkjøl kaken noen minutter i formen. Siden jeg er med i FAU måtte jeg lage en kake til vinterfesten i barnehagen forrige helg, og det virket som om denne slo an blant både voksne og barn
Smak ogtilbehør er opp tildeg. Eggeplommer piskes med sukkeret til en fast eggedosis. I en egen bolle pisker du fløte til krem med vaniljesukker, deretter vender du eggedosisen inn i kremen
I dag er planen masse lek som vanlig, en tur ut i snøen, og film – jeg har kjøpt «den gode dinosaur» og er spent på om den faller i smak eller blir for skummel
I dag ble det en enkel Sitron Laks til middag, servert med poteter og Brokkoli. Litt olivenolje i bunnen av en ildfast form, 4 lakse fileter, litt salt, pepper og sitronpepper, litt sitronsaft og to sitronskiver, 225 grader midt i ovnen i ca 25 minutter. Servert med kokte poteter, smeltet smør og brokkoli, så enkelt og utrolig godt 4 laks
Jeg vet mange av dere synes det er vanskelig å tenke raske, sunne ogenkle løsninger hva kommer til mat på farten, men av ogtil trenger man bare å få det servert som i dette tilfellet i et enkelt blogginnlegg
Har du noen tips til den perfekte suksessterte. Er du som meg, og ikke liker å kaste ingredienser, kan du bruke de to eggehvitene til overs til å lage pikekyss
Tilsett egg og melk. Server som de er, med glasur(eggehvite + sukrin melis) eller pålegg. Det er alltid greit å ha et utgangspunkt når man baker, ogmed denne lavkarbovennlige oppskriften kan man eksperimentere med ulike ingredienser og smaker
Trykk deigen utover til et rektangel, og brett inn hjørnene mot midten som en konvolutt. Tilsett kaldt vann og bland det lett sammen med en skje eller sleiv
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.