Legg dem på en rist under grillen, og grill dem tiltil de er gyllenbrune og møre. Man bør likevel ikke la slike ideer stå iveien for å nettopp ta i bruk grill elementet til komfyren
Noen barn er ikke glad i frø i brødet, og da er dette et godt alternativ da. -Bland det tørre sammen-Lunk vannet og bland med olje og honning-Bland alt i kjøkkenmaskinen og elt i ca 7 min(spe på mer vann eller mel hvis nødvendig, for hvetemel tørker ut under lagring slik at du noen ganger ikke trenger alt, andre ganger trenger mer. )-Sett deigen til heving en lun plass i ca 30-45 min(dobbel størrelse)-Del deigen og klapp den litt flat-Trill den sammen til en "pølse" og legg den med skjøten ned i en form med bakepapir- Lag et mønster på toppen med en skarp kniv ,og sikt over litt rugmel for dekor. (rugmel blir ikke brent slik rått hvetemel blir)- La den heve under et klede i ca 30 min til, mens du varmer opp ovnen på 225 grader- Stek i ca 45 min, og dekk over med et bakepapir hvis de blir for mørke "Å spise en brødskorpe i fred er bedre enn å innta en bankett med engstelse
Kanskje skrive et fint julekort tilnoen du er glad i som bort litt for langt borte. Og kjøkkenet lukter så herlig av kanel og eple mens du venter ♥ Mens eplene er i ovnen kan du ta deg tid til noe annet
Ph-verdien i jorda har mye å si for trivsel og vekst til plantene, vanligvis er det ikke nødvendig å kalke, men jordsmonnet her på øya har veldig lav Ph
Jeg er alt for "flink" til å skeie ut, hvertfall når jeg er inne i en periode som er litt krevende. Jeg var på storhandel i går og handlet inn masse godt som skal hjelpe meg med å velge sunnere til frokost, lunch osv, for det er egentlig tiden når jeg er alene hjemme som er verst, men også middager er vanskelige
Smak til med salt og pepper. Ferdig stekt down under. 1/2 time eller til topplokket er litt brunspettet. Mandagsrestemiddag - kyllinggryte med potetmoslokk
Gjærbakst er kjempegodt til frokosten, hvertfall når det er varmt Jeg vet ikke om jeg skal kalle bolle eller brød men det er kjempe godt og egner seg veldig godt til ost og smør
Skjær kjøttet i små biter og surr det i panna, krydre litt med salt og pepper, ha grønnsakene i når kjøttet begynner å bli ferdig, tilsett en klype sukker
Laksa trenger ikke på noen måte å være brennsterk, de gangene jeg har fått servert laksa har den snarere vært behagelig krydret og ofte langt mildere enn det curryene jeg har spist i årenes løp
Hvor mye kos man velger tenker jeg er opp til hver enkelt deltager. Rett og slett fordi man har forskjellige forventninger til seg selv og hva man ønsker å oppnå i løpet av disse tretti dagene
Jeg vet ikke med deg, men jeg fikk altså matpakke med på skolen fra første til syvende klasse. På ungdomsskolen måtte jeg smøre den selv, og først da jeg kom på videregående ble den litt fraværende før den kom tilbake i jobb- livet i tyveårene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.