- Legg snabbene til salting et døgn- Skyll av saltet og heng pølsene til tørk noen timer- Heng så pølsekveilen til speking på et kjølig og luftig sted ( ca
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Fres det hele noen minutter i en varm panne med meierismør og olje. Så nå er det ikke antydning til grått hår noe sted, og frisyren har igjen fått en fasong og en form som vi er fornøyde med
Bland så ut med ønsket mengde vann (smak gjerne til om du ønsker mildere eller sterkere suppe). Jeg vet at mange synes det er et pes å lese gjennom masse tekst for å komme til oppskriften, så nå skal jeg gi dere den først, så kan dere velge om dere vil lese det andre etterpå
En skikkelig sterk suppe,som ble helt fantastisk med chorizo-pølse i. Servert med creme-fraiche og et ostesmørbrød ble dette mandagsmiddag til Gubben og meg
Jeg har endelig fått meg printer jeg kan skrive ut spiselige bilder med. Det skal ikke mer til enn et lite bilde på kaken for å få den til å se proff ut
heidiskaker - en kakeverden med oppskrifter, tips og inspirasjon :)
Det tok noenforsøk, men vi rakk det akkurat. Mens sølvguttene pep julen inn på skjermen gjorde vi vårt beste for å balansere smakene før svoren var ferdig sprø
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.