Perfekt nå etter julen og alle dens utskeielser. Nemlig kake uten mel og hvitt sukker. Denne er både glutenfri og lavkarbo, lavkarbo vil si at det er brukt ingredienser med svært lavt karbohydratinnhold pr 100 gr vare
Oppskriften kommer fra boken "Den amerikanske kokeboken" av Jill Parker og Patrik Giardino. Miss Mette etterspurte oppskrift på ostekaken som jeg lager og her er den
New York Cheesecake er en herlig, bakt ostekake med masse smak og fylde. Bunnen i denne kaken har jeg laget med Gjendekjeks, og den har en mild og god smak
Hvorfor det heter New York-sandwich vet jeg faktisk ikke. Varmt ostesmørbrød smaker helt supert, dette smørbrødet her er litt annerledes enn de varme smørbrødene jeg vanligvis lager, men det var skikkelig godt og det var et raskt måltid å lage
Etter mine mange turer til New York har jeg fått øynene opp for New York-style bagels. I New York kommer bagels i alle smaksvarianter, men min klare favoritt er Everything-bagels, som i tillegg til valmuefrø, sesamfrø og salt også har litt hvitløks- og løkpulver i toppingen
Et eple, noen nøtter og grønnsaker til middag er i minste laget om man vil være sikker på at kroppen får i seg det den trenger av vitaminer og mineraler
Hell over kaken før servering og pynt med noen friske jordbær. Inspirasjon og framgangsmåte har jeg hentet fra diverse oppskrifter og spesielt fra en youtube video fra ‘Dishin with Di’ på New York Cheesecake
På polet finnes det flere vin fraFrancoFrancesco. FrancoFrancesco Dolcetto, Italia Piemonte. FrancoFrancesco ble født i 1911 i den lille landsbyen San Damiano d’Asti i den sørligste delen av Piemonte
Testa i så fall den franska varianten Vin chuad, i mitt tycke oändligt mycket godare. I Det öde landet skriver TS Eliot att april är den grymmaste av månader
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.