Jeg kom hjem sent i går kveld fra mine cupcake-kurs tur for denne gang. Deilige chocolate chip cupcakes som er toppet med deilig Creamy CaramelChocolate frosting
♥110g usaltet smør i terninger ♥1ts vaniljeekstrakt ♥1 egg ♥1-2 ss isvann. Ta ut bakepapiret og ertene/risen og sett tilbake tertebunnen og stek i nye 10-15 min. Bland godt og sett over svak varme i 1-2 min. Settes kaldt i 4-5 timer. Bør stå kaldt i 2-3 timer. 1-2 ss isvann
Soolen skinner og alt er bra. Vi er faktisk på väg til Bergianska trädgården (som er den botaniske hagen her i Stockholm) for å tusle litt rundt og såklart gå på kafé (ingen lördag uten, hehe)
Ifjor lagde jeg disse Creamy Caramel, som falt i smak hos mange av dere. Creamy Caramel. Det hele tar cirka 30-40 minutter og det er viktig at du rører i det hele tiden. Etter 30-40 minutter er den ferdig til og fylles i en form. DESEMBER, KL 18-21. DESEMBER, KL 18-21
NAM-NAM-NAM. Remove the tin from the oven and pour over half of the sweetened condensed milk (or Dulce de Leche), half of the chopped chocolate and half of the chopped pecans
♥ Det å sette mindre kakebunner i en større kakeform når du fyller på med mousse gjør at kakebunnene ligger inni moussen og ikke synes i kantene - hvilket gir en stilig, utseendemessig effekt
Men ikke verre enn at du får den ferdig på 3-4 timer, gode pauser mellom lagene og absolutt ikke stressende. Kle en form på 22*30 cm +/- med aluminiumfolie, smør folien eller spray på noe form spray. 15-30 min før du kan legge neste lag
Ingredienser2 dl mandler grovhakkes (eller du kan bruke andre nøtter du liker)2 dl gresskarkjerner2 dl solsikkekjerner12 dl store havregrynBland nøtter og korn sammen i en stor bakebolle-------------3 rause ss honning2 dl vann1 dl rapsolje1 ts kanel1 ts vaniljesukkerHa honning, vann og olje i en kasserolle og varm opp på svak varme til innholdet har smeltet sammen. Når det gjenstår ca 5 min av steketiden kan du blande inn litt rosiner og tørkede bær - alt etter smak og behag. -) 2 dl mandler
Stek så i ovnen i 12-15 minutter inntil gyldenbrune og faste. Ovnen forvarmes til 175 grader C. Visp sammen mykt smør, søtning og vaniljeekstrakt med håndmikser
Og denne chocolate chip kladdkakan er så herlig. Chocolate chip kladdkaka. Solen skinner og det er både vasaloppet og 5-mil på tv’en. Så jeg har bakt en hel del, vasket og ryddet hele leiligheten, og nå skal vi sette oss ned med denne chocolate chip kladdkakan i sofaen og se resten av 5-milen. Tar ca 10 min å slenge den ihop, og så må den gräddas/stekes i ca 25-30 – og om du vil ha den mer fast er det bare å øke steketiden/gräddingen med ca 5-10 min. Hell over i en 20-22 cm rund form (ha bakplåtspaper i bunnen. Gräddes/stekes midt i ugnen i 20-30 min
Visp strösocker og ägg luftig (ca 4-5 min på max hastighet). Stekes/gräddes midt i ovnen i 20-30 min avhengig av störrelsen på formen. 2-3 ms lys sirup. 2-3 ms lys sirup
Hershey's Semi-SweetChocolate Chips fås blant annet kjøpt i butikkene til Meny. ♥ Ikke stek disse cookiesene for lenge - det er meningen at de skal være myke også når de er avkjølte
Del på e-post. E-post (publiseres ikke). Send meg e-post når mitt innlegg blir kommentert. Stekes så ved 175°C i 10-15 minutter. Stekes så ved 175°C i 10-15 minutter
to av påskekrimen som kommer til å stå på tv-skjermen, og på bordet skal det serveres Double chocolate white bean brownie, etter oppskrift fra kjære Nora
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.