Skrei er torsk, men ikke all torsk blir til skrei. Skrei er torsk som vokser opp i Barentshavet. Når den er i sin beste alder svømmer den fra det kalde Barentshavet til Lofoten for å gyte
Etter Bocuse d’Or i Lyon gikk reisen direkte til Tromsø–også kjent som «Nordens Paris». Dette var mat det burde skrives sanger om, og som ga uttrykket Nordens Paris en helt ny mening for meg
Legg filoarket som en firkant på skrå, altså med spissene fra kantene oppe og nede. Jeg pleier å kjøpe en pakke som heter "TYJ spring roll pastery" som inneholder 30 ark med filodeig
Strø godt med mel på et ark bakepapir, hvelv deigen ut på melet. Etter at jeg i Hele Norge Baker røyk ut i episoden som omhandlet brød, har jeg hatt et anstrengt forhold til brød
Finn frem bakepapir og klipp et ark slik at det er like stort som sjokoladekaken, og brett bakepapiret i tre like store deler, og tegn formen på båten (se bildet nedenfor)
♥ 400 g kjøttdeig ♥ Rispapir (ca 25 ark) ♥ Glassnudler ♥ 2 gulrøtter ♥ 250 g kål ♥ 1 chili ♥ 1-2 fedd hvitløk ♥ Timian ♥ Salt & pepper - Et tips som jeg har nevnt tidligere
Ta ut to ark filodeig og legg de dobbelt. Ta ut to ark filodeig og legg de dobbelt. 12 filodeigark (ca. 12 filodeigark (ca. 12 filodeigark (ca. 12 filodeigark (ca
4 aluminiumsfolie/ark. ♥ Legg fire aluminimusfolieark på benkeplaten og skjær torskefiletene i 4 stykker – legg ett på hvert sitt ark. 4 aluminiumsfolie/ark
Bland sammen sesamfrø, gresskarkjerner, solsikkefrø og linfrø i en bolle. Finn frem fire bakeark og legg to av de ved siden av hverandre på kjøkkenbenken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.