Legg kveitefiletene i saltlake i 20 minutter og tørk dem på kjøkkenpapir. Kveita er klar for damping på 72 grader i kombidamper i 10 til 15 minutter, eller på rist i en kjele med kokende vann under
Del tomatene i to, legg i et fat , dryss på litt salt, litt sukker og pepper. Kveite. Skrubb potetene godt , kok med skallet på i lettsaltet vann, til de er nesten
For vårt vedkommende handler det om i norsk målestokk å justere kraftig ned den materielle standarden for hva man skal bo i, kjøre rundt i og kle oss med
Stek i rikelig med ghee/klaret smør på medium varme i en god jernpanne (teflon er ut). De er gode som de er eller du kan lage en god topping av upasteurisert rømme, hvitløk, urter, salt og pepper, som du ser på bildet
Ha sammenvispet eggehvite rundt kveita med melblanding. Dagens oppskrift er et måltid jeg lager så ofte fersk kveite er tilgjengelig, nemlig kveite med mandelflak
I går ble jeg anbefalt kveite og fikk med en noen enkle tips med på kjøpet. Kanskje du trenger mer eller mindre tid, det kommer an på ovnen din og hvor tykke fiskestykkene er
Kveite finnes på begge sider av Nord-Atlanteren, også langs hele kysten av Norge. Kveita er en rovfisk som lever av å spise annen fisk og annet liv som lever på og langs havbunnen
Strø revet ost på toppen, krydre til slutt med litt salt og pepper og pakk folien godt sammen. Hvis du kjenner at kniven slipper poteten, så er poteten perfekt mør
Gi kveitemiddagen en piff med en frisk og asiatisk-inspirert saus. kveiteskiver. Hold sausen varm mens du steiker kveiteskivene og lager potetmos og gulrøttene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.