Ny dag, nye muligheter. meg stort når jeg kan lage nye oppskrifter med akkurat det uten å tenke på at. Tenke at jeg kan ta litt herfra og litt derfra, eksperimentere, bruke andre ting og ingredienser og komme fram til nye smaker og retter
For en god stund siden, hadde jeg et innlegg med en enkel makroni og pølse rett. enkel barnevennlig middag/ Det innlegget har hatt masse besøk, og det er jo koselig at andre har funnet inspirasjon Nå som lillesøster har vært litt dårlig etter fjerning av mandler, har enkel, myk, god og barnevennlig mat igjen fått fokus her i huset
Uansett mislykket kake på TV, håper jeg du ikke blir skremt fra å finne nye idéer her. Jeg hadde bange anelser når jeg satte røra i ovnen, for den så ikke ut som den pleier, men med liten tid, vurderte jeg ikke å lage den på nytt
Hell så alt utover en stekeplater (uten bakepapir). Ta så platen ut og bland godt før du strør enda litt mer sukrin over og 20 nye minutter i ovnen. Så tar du brettet ut igjen og blander godt og strør litt kardemomme over og sukrin før det er 20 nye minutter i ovnen. 20 nye minutter i ovnen
Her kommer en ny oppskrift på boller med en hemmelig ingrediens. Det er søndag og selv om jeg ser mange av dere har testet ut bolleoppskriften min fra både bloggen og boka har jeg faktisk testet ut en ny oppskrift ned noe mindre sukker
Vet dere hva greia bak perfekt baks uten sukker er. SøtningsMIX er en ny høydare i heimen. Jo, det ligger i å blande flere søtningsmidler i en og samme kakerøre
Dette må bli en ny favoritt. Jeg fant også en helt ny kakeblogg, Matmonster, som er skrevet av Leif Inge Bårdsen, en inspirerende kar fra Karmøy, som nå bor i Oslo
Jeg har ny symaskin. For og glidelås-delene ble klippet litt på måfå, men jeg gjør det gjerne på nytt. Jeg har kjøpt to pakker med firkanter av japanske quiltestoffer på Quilteloftet på Brokelandsheia
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.