200 g
mel ca 2 ts salt 1 ts pepper smak gjerne til med kylling krydder.2 egg Brød rasp Så tar du rekkefølgen Kylling i mel, så i egg ,så i brød.Legges på bakepapir på rist.10 min i ovnen 200 grader
I en stund nå har har jo det svirra rundt en oppskrift på egg på Facebook som je har hatt lyst til og prøve og idag prøvde jeg jo den da og den var kjempe GOD
Dette må være verdens enkleste pannekake-røre, og samtidig så digge. Stekes på middels-sterk varme, ha tålmodighet og ikke forsøk å snu pannekaken før røra har stivnet på den øvre siden
Oppskriften virket enkel den så vi satt igjen, både ungene og meg. Mengden kanel kan justeres opp og ned alt ettersom hva din egen gane måtte foretrekke
For en god stund siden, hadde jeg et innlegg med en enkel makroni og pølse rett. Tvillingene var veldig begeistret for denne retten, og lillesøster med litt sår hals fortalte meg at dette var “deilig”, noe tvillingbroren hennes støttet Server gjerne med litt salat ved siden av, for å gjøre det litt mer voksen vennlig
Når jeg besøkte denne fantastiske amerikanske bloggen, og leste at disse var de ” Perfect Vanilla Cupcakes”, kunne jeg ikke annet enn å testedenne oppskriften
Fant Matmesterens Honningsmarinert Juleskinke på butikken her i går, og fikk lyst til å testeden. Denne inneholder både aromaekstrakt av honning, og røykaroma
For to dager siden tok jeg meg sammen og bestemte meg for å lage hjemmelaget müsli/kornblanding. Hadde funnet en oppskrift på fotballfrue sin blogg som jeg ble inspirert av og gjorde selv litt om på den
Julen er tiden for mye god mat, deriblant mangfoldige typer deilige julekjeks og kaker. Som den sunnifiseringsfreaken jeg er måtte selvfølgelig disse sunnifiseres litt også
Om du heller vil teste ut den andre bolleoppskriften min finner du den her. Det er søndag og selv om jeg ser mange av dere har testet ut bolleoppskriften min fra både bloggen og boka har jeg faktisk testet ut en ny oppskrift ned noe mindre sukker
Jeg er vel ikke den eneste bloggeren som er inspirert av Gry Hammer og de andre damene i Wicked Mums for tiden, men jeg må si det har åpnet seg en ny og spennende verden etter jeg begynte å lese om tradisjonskost
I dag falt jeg over denne drømmen av en kake. Verdens Beste eller Kvæfjordkake som sjokoladekake. Rask å lage er den også og den kan lages i god tid før servering
Nå har jeg prøvd en ny oppskrift på vaniljecupcakes, og de ble ordentlig, ordentlig gode. Stopp kjøkkenmaskinen og skrap ned fra sidene et par ganger for å få blandet alt
Jeg har etter halve steketiden lagt aluminium folie oppå kaken så toppen ikke svir seg. La den avkjøles litt før du pynter den med eventuelt melis, sitronmelisse-blader og bringebær
Ha fibersirup clear over i en kjele og varm den opp til den såvidt begynner å boble. Nytes med verdens beste samvittighet ♥ Innlegget inneholder sponsorlenker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.