Dette både ser delikat ut og lukter helt nydelig mens gryta koker. KarlaSiverts. Kok opp alle ingrediensene, unntatt maisenna, og la alt stå og putre i en times tid
KarlaSiverts. Dette er oppskrift fra en av landets beste kokker. Det er ikke mange ingredienser, men tar litt tid å lage, da sausen helst må stå over natta for å få skikkelig smak
Denne kaken er så utrolig enkel å lage, og den blir stor, saftig og veldig god. Denne kan enkelt lages i glutenfri versjon, da bytter du ut hvetemelet med like mye fint glutenfritt mel/kakemel
Det er den perfekte dessert og alltid god så lenge du har laget den selv. Bland de malte mandlene og sukkeret sammen og band det sammen med de stivpiskede eggehvitene, litt etter litt mens maskinen går
I dag kommer oppskrift på en nydeliglaksemiddag. ) For deg som ikke er superglad i fisk, men som ønsker å få med seg alle de gode næringsstoffene og fettsyrene du får gjennom laks, så prøv denne
Her har du noen flere deilige saker man kan lage med epler. Slik gjør du Sett stekeovnen på 190-200 grader Bland kaldt vann og sitronsaft i en bolle Del eplene i to halvdeler, ta ut skrotten og kutt eplene i skiver, legg dem i sitronvannet mens du klargjør deigen Miks smør og sukker hvitt og luftig i en kjøkkenmaskin ca 5 minutter tilsett ett og ett egg, miks godt mellom hvert egg (1 min mellom hvert egg ca ) Sikt mel,bakepulver og vaniljesukker i en bolle tilsett melblanding i smørblanding og bland til melet er helt blandet inn Ha røren i en liten rund eller firkantet form, 20*20 cm sånn ca Legg epleskivene tett i tett oppå kaken i ønsket mønster Strø over sukker og kanel blandingen, du trenger ikke bruke alt om du ikke vil Grovhakk mandlene og strø dem over Stekes midt i ovnen i 40-50 minutter Stikk med en pinne i midten for å se om den er ferdig stekt. Relatert 250 gram smør, romtemperert 250 gram sukker 4 egg, romtempererte 250 gram hvetemel 1,5 ts bakepulver 1,5 ts vaniljesukker 2 ss sitronsaft
Nå er det lammesesong, og snart påske. Nå står lammet vårt og godgjør seg i kjøleskapet. Our lamb is absorbing lovely flavors in the fridge as we speak
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.