En enkel hverdagsmiddag, men med kraftig god smak av friske grønnsaker, vanlige pølser og chorizo-pølse, og i tillegg får du rydde litt i grønnsaksskuffen samtidlig som du lager en god middag
Server suppen i boller eller glass, med noen kikerter på toppen og litt urter. På lørdag lagde jeg en kjempegod suppe, tok utgangspunkt i en oppskrift fra kokeboken Green Kitchen Stories
Er det suppe igjen. Kikerter kokes med vann og kraft. Jeg var bofast i Midt-Østen en periode og det er vel nærmest umulig å være i den delen av verden uten å stifte bekjentskap med denne belgfrukten
Denne suppen er enkel å lage med ingredienser som du finner i nærbutikken din, og liker du ikke at suppen er så sterk, kan du bruke mindre av chili eller bare bruke litt chili pulver istedet
Jeg har brukt kikerter i denne suppen her, det er ikke så mye brukt, men er fantastisk godt og kan brukes både fra hermetisk på glass og i tørket tilstand som må bløtlegges som jeg har gjort i dag
Skjær løk og hvitløk i biter og ha dette i en kjele med litt olje. Smak til med salt og pepper. 1 boks kikerter. 5 liter vann, se an om du vil ha suppe eller gryte. 1 boks kikerter. 5 liter vann, se an om du vil ha suppe eller gryte
Med denne oppskriften er det nesten umulig å feile. Oppskriften har jeg fått av en venn som hadde bakt denne til en babyshower som vi overrasket en felles venninne med
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.