Dette brødet er laget med gulrot, solsikkekjerner og linfrø. Surdeigsbrød med gulrot. Jeg er aldeles hektet på surdeigsbrød,og kjøpebrød blir aldri det samme igjen
Med denne oppskriften er det nesten umulig å feile. Oppskriften har jeg fått av en venn som hadde bakt denne til en babyshower som vi overrasket en felles venninne med
Men tar fryktelig lang tid å lage-så er du advart,haha. NYDELIG GROVBRØD MED FRØ OG HAVRE. Grøss, syns det er helt pyton-er jo ikle helt vant med sånne kuldegrader lenger
Nydelige tykklefser med brunostkrem. Myke, deilige lefser smurt med en uimotståelig brunostkrem. Her snakker vi om faarlig gode lefser med et fyll som bare blir såå godt
Jeg har prøvd meg på lavakrabo lasagne før men da kuttet jeg skiver av squash med kniv. Med ny justert oppskrift, ble det rett og slett en ny favoritt til helg kos
Når hvitløken er ferdig har du det over i en egen bolle, bruk en gaffel til å mose hvitløken med. Gjør klar baguettene, har du lange baguetter del de i to på kortsiden, så tvers over på langsiden
Gjør du noen få ekstra triks med riskremen, blir den så veldig mye bedre. Skrap ut frøene av vaniljestangen og ha dem og resten av stangen i kjelen sammen med melka når du koker grøten
Her har du noen flere deilige saker man kan lage med epler. Eplekake smuldredeig med havregryn. Notes Serveres lunken, gjerne med litt pisket krem eller vaniljeis
Ha potetene i en panne med smør og olje, stekes og røres til de har fått en fin brunfarge. Denne retten er helt nydelig og en av mine favoritt fiskeretter
Og pass på å få steketermometeret det godt inni kjøttet langs beinet, uten å komme borti beinet (Med steketermometer er du så og si garantert perfekt resultat hver gang)
Ja ja Min rognebærgelè er i allefall blitt stiv så da er det vel ikke mer å mase med. Frosne Rognebær ble fylt i saftkoker og deretter kokt med sukker en 10-20 minutters tid, før den ble helt på glass, etter å ha smaktes til med enda mer sukker enn det som egentlig skulle i
Da var påskeferien over, og vi er tilbake til den vanlige "tralten", med skole og jobb. Start med å rense rekene (jeg kjøper gjerne frosne) og lag skalldyrkraft
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.