Lagde de første for flere år siden, og siden har det egentlig ikke blitt flere. Jeg har ganske mye bomullsgarn, og det er jo bare bra at jeg får brukt opp en hel del av det
Kan ikke fatte hvorfor jeg ikke har oppdaget herligheten tidligere. eks disse muffinsene som jeg alltid serverer når jeg holder Inspirasjonsforedrag (og som alltid folk hopper i taket over
Alle disse nudlene ligger i en veske som veier ganske mye, så for å holde fraktkostnadene lave valgte jeg dem framfor mange av de som er hvite som veier mer
Fortsett å tilsette kraft, en øse av gangen og la det koke under omrøring til risen er mør. Derfor er det gul risotto, bedre kjent som Gulrotrisotto, som er tingenGulrotrisottoCa 1 liter med grønnsakskraft eller buljong4 gulrøtter, helst nye, i biter13/4 dl med hvitvin, eller grønnsakskraft50 g smør1 liten løk, hakket350 g risottoris50 g revet emmentaler eller sveitserost2 ss fløteSalt og pepperKok opp kraften i en kjele. 350 g risottoris
Men jeg må si at blåbær-versjon var myemye bedre etter min mening. For dette er en veldig enkel oppskrift, og dere har tidligere sett den med bringebær
Speltlompepizza er herved kåret til min nyefavorittpizza. Det tok svært kort tid å gjøre i stand og jeg innrømmer at jeg også måtte ha det til middag dagen når jeg først prøvde dette
Havregryn er en billig og næringsrik ingrediens som kan brukes til mye i matlagingen, for eksempel i bakst, pannekake- og vaffelrører, havremel i pizzadeig og lignende, og selvfølgelig den klassiske havregrøten
På torsdagkveld begynte jeg å strikke på ett par Frost votter i str 2 år. Oppskriften er laget av Bitta Mikkelborg, og finnes i blant annet Strikkekalender 2016
Planleggingen startet for en god stund siden og menyen var bestemt for flere uker siden. Så spørsmålet var hvormye kunne gjøres klart på forhånd og var det mulig å gjøre klart noe dagen før
Mine gamle favorittknekkebrød kan du lese om her. Nå har jeg derimot fått en ny favoritt. Disse er litt mer arbeidskrevende enn mine gamle favoritter, men så fulle av spennende smak at de er verdt det ekstra arbeidet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.