Lagde de første for flere år siden, og siden har det egentlig ikke blitt flere. Jeg skjønner ikke helt hvorfor, for jeg er jo enig med alle andre om at de hjemmestrikka bomullsklutene faktisk er de aller beste
Har jeg tid syns jeg det er gøy å lage flere forskjellige indiske retter. Pleier bare å finne på noe selv som ligner på noe av det jeg har spist, så helt indisk er det vel ikke, men de indiske smakene skal være der
(I bytte måtte vi se på fotball, men det var helt greit, jeg ser på hva som helst for nøttestek. I går var vi på middag hos den fantastiske Mari og fikk servert noe av det beste jeg vet i hele verden
og skal spare det meste til jul forhåpentligvis. Om du ikke leste mitt forrige innlegg kan du lese det her så ser du hvilke smaker jeg har prøvd tidligere
Påmenyen julekvelden sto tradisjonell juleribbe, medisterkaker og pølser, og helkokt skinke. Det gjaldt bare å holde seg inne med den som rådet over nøkkelen til kakeboksen
Fortsettå tilsette kraft, en øse av gangen og la det koke under omrøring til risen er mør. Når risen nesten er ferdig kokt, smaker du til med salt og pepper og vender inn emmentaleren og fløte
) Hva syns dere forresten om det nye utseende påbloggen. Mens jeg sitter og koser meg i gammelsenga en søndagsformiddag tenkte jeg åforsøkeå lage en kollasje av ting jeg ønsker meg akkurat i dag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.