Nyt maidagene og inviter til en deilig 3-retters
Til bords hos h.espe
Til bords hos h.espe
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 200 gram fersk laks
  • 2 ss finhakket gressløk
  • ss god olivenolje
  • salt
  • 1/2 moden avokado
  • 1/4 moden mango
  • 3-4 cm rød chili
  • 1-2 vårløk
  • 1-2 ss god olivenolje
  • 15 korianderblader
  • 2-3 ts sitronsaft
  • maldonsalt
  • 600-800 gram torskefilet i porsjonsstykker
  • salt og pepper
  • 1 stort blomkålhode, i buketter
  • 1 potet, i biter
  • salt
  • 2 ss smør
  • 2 ss creme fraiche
  • salt og pepper
  • 4 ss pinjekjerner, ristet
  • 1 dl olivenolje
  • 150 gram chorizo, i små biter
  • 2 sjalottløk, finhakket
  • 1-2 fedd hvitløk, finhakket
  • 1/4 rød chili, finhakket
  • 3 soltørkede tomater, finhakket
  • sitron
  • frisk timian, finhakket
  • 6 plater gelatin
  • 2 stk egg
  • 1 dl sukker
  • ½ dl vann
  • 1 dl sherry
  • 20 stk cocktailbær, røde og grønne
  • 20 stk mandler eller andre nøtter
  • 50 g kokesjokolade (en halv plate)
  • 3 dl TINE Kremfløte
  • 10 stk hasselnøtter
  • 10 g kokesjokolade

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.