Nytt brød og bløtlegging av nøtter og frø
All den rare maten
All den rare maten
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 3 litt grønne bananer
  • 4 egg, helst romtempererte (det bedrer bindeevnen)
  • 100 gram mandelsmør (f. eks. Helios) ELLER bløtlagte og tørkede mandler som du blender til smør i en foodprocessor (dette tar tid, men jeg liker å lage ting fra bunnen av)
  • 100 gram bløtlagte gresskarkjerner
  • 100 gram bløtlagte solsikkekjerner
  • 4 ss smeltet kokosolje
  • 3 ss kokosmel
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts natron
  • 1/2 ts salt (himalaya eller havsalt er bra)
  • 1 ts knust fennikel (gir litt mer «brødsmak»)
  • 1 time og
  • 15 minutter Steketida kommer an på hvor mye det hever, og det kan hende du bør dekke over brødet med et lag bakepapir mot slutten for å ikke brenne det

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.