Når jeg tenker meg om hadde det vært mer enn nok for hele klassen min, for kjøleskapet har blitt overfylt, og jeg fikk ikke brukt halvparten av det som ble kjøpt inn en gang
Jeg hadde heller ikke tenkt å blogge denne middagen, så nå sitter jeg her lettet over at jeg i siste øyeblikk bestemte meg for å ta bilder av herligheten
En stund levde jeg med en kultur en venninne hadde opprettet, men da jeg nylig fikk ubendig lyst på hjemmebakte surdeigsbaguetter var den for lengst død, og surdeigstrenden så passé at ikke en eneste av mine hipsterkolleger hadde en surdeig å dele
Pynt i marsipan, laget avsilikonformer kjøpt på Ebay. En av mine kaker som jeg har laget flere gangerKaken er trukket i marsipan, som jeg har farget hvit
Det er rett og slett litt for mange som må leve i skyggen av disse kjempene på middagsbordet. Jeg skal ikke si eller skrive et vondt ord om noen av de overnevnte, bare tanken på dem gjør meg glad
Velg kilder fra planterike og fet fisk, da det ofte er disse fettsyrene vi får for lite av. Veldig mange sliter med å få i seg nok proteiner i løpet av en dag
Sukrin Gold er satt sammen av flere naturlige søtstoffer, og blandingen av disse gir en smak som ikke står tilbake for det brune sukkeret vi kjenner fra før
Hampfrø er bokstaveligtalt helt super mat og hvorfor skal jeg skrive om nå. fordi hamp er et fullverdig protein som er miljøvennlig, vegansk, vegetabilsk og i tillegg inneholder det vanvittig høyt innhold av diverse mineraler og essensielle fettsyrer
Jeg heter jo tross altGustavo, men for gamle kjente er det greit med Gussi. Men det er altså takket være DAMENE i livet mitt som har gjort dette året levelig for meg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.