Det er mye følelser knyttettilsurdeigsbaking. Med kjøleskapet fullt av gode spanske og franske spekeprodukter ble den norske og spanske tradisjonsmaten ve
Når jeg tenker meg om hadde det vært mer enn nok for hele klassen min, for kjøleskapet har blitt overfylt, og jeg fikkikke brukt halvparten av det som ble kjøpt inn en gang
Eg har kjøpt littmeir babyull frå Dale Garn, og nokre supersøte. termin. Legg merke til knappane. Her er det nedtellingfor supertantene, for om 109 dagar er det
En stund levde jeg med en kultur en venninne hadde opprettet, men da jeg nyligfikkubendig lyst på hjemmebakte surdeigsbaguetter var den for lengst død, ogsurdeigstrenden så passé at ikke en eneste avminehipsterkolleger hadde en surdeig å dele
Neste gang tenker jeg det blir med innslagav noen saltere elementer. Jeg bestemte meg for å kombinere noe av det jeg kan å lage med sjokolade i en kake
Det er rett og slett littfor mange som må leve i skyggen avdisse kjempene på middagsbordet. De som har havneti skyggen har ikkehavnet der fordi det er mindreverdige varer, eller fordi det er vanskelig, men bare fordi man ofte blir blendet av de overnevnte
Velg kilder fra planterikeog fet fisk, da det ofte er disse fettsyrene vi får forliteav. Et stabilt blodsukker har direkte sammenheng med forbrenningav nettopp bukfett
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.