MENER JEGUt fra starten hererdet ikke vanskelig å skjønne at tankene mine ennådreier seg rundt noen av de gode matøyeblikkene vi har hatt ved slutten av fjoråret
Når vi var i Wien i fjor var det glühwein på hvert et hjørne med respekt for seg selv. Men det var min kokkevenninne som hadde vært på tur i Tyskland som introduserteoss for drikken, deter jeg takknemlig for
De fleste forbinderlever med fløtesaus. Herer vår måte å lage lever på. Vi brukerlever av lam, ca. Leveren fryses først, og tas opp den dagen den skal brukes
(Detsmaker nok godt med moste bær også. Jeg prøvde meg på noe sjokoladeis-og-vaniljeis-lignende dessert i går, oppskrift inspirert av kristine weber sin blogg (hun har så mange digge oppskrifter
Detstemmer fortsatt selv om jeg har endret navnet denne gangen. I kveld får jeg vel nøye meg med å se på dem, for snøballene tar vi med oss på juleferie i morgen
Grove, men fluffy, sprø på toppen, fulle av bær og frukt inni, søte, men ikke så søte og kakete at de føltes helt som kake - uten at deter lett å oppnå
Deteretter oppskiften til jordbærpikenes "drømmemuffins" der jeg jobber. Et tips er å bruke to formerper muffins så slipper du at de flyterutovernår de stekes
Tidligere i uken fikk jeg en koselig juleworkshop hos The Body Shop, og jeg koste meg slik. Vi fikk blant annet servert gløgg, pepperkaker, julekoldtbord og ikke minst lage julegaver med våre Body Shop-favoritter
Den varmet godt når de var på vei hjem fra kirken i slede. I går da jeg var på julemarkedet på Aulstad, benyttet jeg anledningen til å delta på en omvisning i dikterhjemmet også
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.