50 gr
fersk gjær (Jeg brukte tørr, men kanskje de blir bedre med fersk?)
1
egg
6 dl
melk, lunken
150 gr
smør, romtemperert og i biter
10 minutter
Dekk bollen til med plast og la deigen heve i
1 time
og
30 min
heving hos meg i dag
1 ss
av det også på et par av bollene :)) Fold den ene langsiden inn mot midten og den andre over slik at du har brettet deigen i tre lag på langs. Del deigen i strimler på tvers, ca. 2-3 cm brede, tvinn dem og knyt dem i en knute. Legg kanelsnurrene over på en stekeplate dekket med bakepapir og la dem etterheve i ca. 30 minutter Stek midt i ovnen på 220 grader i 10-15 minutter
Jeg prøvde meg på noe sjokoladeis-og-vaniljeis-lignende dessert i går, oppskrift inspirert av kristine weber sin blogg (hun har så mange digge oppskrifter
1. Mal havregryn og kokosmasse til mel i en blender. 2. Vend sammen havre- og kokosmel, salt og kakao. 3. Tilsett smør (mykt) og sirup, og rør deigen sammen til du har en fast, fuktig masse som kan formes til kuler
når man blir akutt innlagt på sykehus med fare for en alvorlig sykdom, er det ikke kult. Selvfølgelig krever jo dette en liten feiring, så i dag blir det fest på "gamlehjemmet" som vi kaller det enkelte ganger
DET HØSTLIGE LAMMEKJØTTET I ALLE FORMER OG FASONGER ER I ALLE BUTIKKER OG PÅ MANGE KJØKKEN. Får i kål, lammefrikasse', nordafrikansk lammegryte, lam på spyd, kjøttkaker av lam
Vi har mange måter å tilfredsstille søtsuget vårt på, noen sverger til et glass vann eller en gulrot, mens andre må kanskje spise litt mer regelmessig i løpet av dagen
Når denne arbeidsdagen er over skal jeg legge igjen noen timer på sats, tror jeg skal dra den litt ekstra ut i dag - hvis jeg finner plass ved noen av mattene da
Cirka slik ser ostefyllet ut når du har fått oppi alle ingrediensene. bursdag så passer det å lage den deilige ostekaka som jeg har brukt i ett par år nå
Det er såå mange fantastiske inspirasjoner vi får hos andre bloggere og denne ideén fikk jeg hos. denne flotte damen bak bloggen Husmansplassen i Hidlesundet
Det var mitt aller første møte med dette litt sære fenomenet jeg senere har vært vitne til mange ganger, nemlig at når noen i havna skal fortøye båten, så legger folk liksom fra seg det de har i hendene, enten det er bestikk, fendere eller unger, og så stirrer de litt, mange legger ikke skjul på det engang, de bare glaner åpenlyst
Når alle emnene er ferdige, snur du bunken og begynner. Når så alle emnene er påbaket, snur du. Jeg har i flere år hatt lyst til å prøve å bake mitt eget flatbrød
Slik ser den ut når du får den på døren. For en stund siden mottok jeg denne deilige madrassen. Den kom levert i en boks, så spratte jeg den opp til en dobbel madrass
Nå vil jeg gjerne ha hjelp. 29. 11. 2016 kl. 20. 00 i. Personlig. Ingen kommentarer. Da er det like før 1 desember er her, og jeg kommer i år, som i fjor til å kjøre på med kjekke tips, rabatter og lignende på bloggen i form av en julekalender
Når den er ferdig stekt sprer jeg litt av oljen over sammen med en dæsj sitron. Hei alle sammen. For de som ikke følger meg på grunn av oppskrifter så må dette ha vært en kjedelig uke
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.