Steken som man hadde til konfirmasjon eller bryllup. Hvor ble oksesteken av. Steken man brukte når det skulle være fint den gang for lenge siden før verden hadde gått av hengslene
Hvor mye brukte dere på bryllupet. Jeg lurte veldig på hvor mye bryllupet ville koste i forkant. Vi har spart mye både her og der, så alle kan ikke forvente å få det like billig, men dette kan i det minste gi deg en anelse om hvilke utgifter som finnes
Jeg vet ihvertfall at jeg om ikke så lenge kommer til å finne ut hvor stor formen egentlig skulle ha vært og om jeg tok den rette avgjørelsen da jeg valgte å fordele deigen på to former
Jeg liker ikke fisk. For all del, jeg spiser det hvis jeg får det servert, og er det riktig godt tilberedt kan jeg synes det smaker ganske bra, men jeg får meg altfor sjelden til å lage det til middag selv
En av dere ville at jeg kunne skrive litt om hvilke melsorter jeg bruker mest av og hvorfor. Da jeg startet bloggingen igjen ettersommerferien syntes jeg det var på tide å lytte mer til mine lesere
//Slik det ser ut for voksne//. Jeg har fortsatt ikke tatt så veldig mye bilderunder matlagingen av barnemat siden jeg ofte lagerflereretter på en gang og er dødstrøtt når jeg gjør det, og resultatet (mos) serihvertfall ikke så spennende ut, hehe
Hirse er rik på jern og erderfor en fin grøt å lage hjemme. Det gjør jernetmer tilgjengelig (men er visst mindre nødvendig enn ved enkelte andre kornsorter)
Pæremosen blir veldig rennende hvis det er noe vann i, så hvis du bruker Aventmaskin kan det lønne seg å helle ut alt vannet før du snur og blender, ellers blir det pæresaft
Å masse hyggelige kommentarer fra dere. Tenk at bloggen min er 6 måneder gammel. 138 400 sidevisninger. Å masse hyggelige kommentarer fra dere 400 sidevisninger
Hvordanspirer du. Hvorfor spire spør du. Jeg blir nemlig ofte noe slukøret når jeg går i butikken og finner slitne grønnsaker som jeg tror har minimalt med livskraft og næring i seg
Kjekt å se at dere sakte men sikkertklikkerdere inn igjen, etter en lang pause fra min del. Jeg prøver å ta opp noen av de gamle "spaltene" jeg hadde, samt spe på med nye interessante tema - men jeg ønsker også innspill fra dere hva dereønsker å høre om
Pæremosen blir veldig rennende hvis det er noe vann i, så hvis du bruker Aventmaskin kan det lønne seg å helle ut alt vannet før du snur og blender, ellers blir det pæresaft
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.