Jeg elsker disse få dagene, hvor forventningene feier over meg og det er så mye å se frem til. Ute klamrer fortsatt dagslyset seg fast i trærne, men må snart vike for det vårmyke mørket
T. h. e. o. r. i. g. n. f. t. Y. k. s. p. u. d. ,. a. y. w. c. v. l. -. R. m. b. “. W. D. ”. 1. 7. 3. A. P. –. ‘. M. q. ’. x. C. E. H. G. 4. I. B. 9. 8. 6. ½. 0. S. 5. 2. V. F. U. K. O. N. Z. J. (. ). +. L. d g. t h
A tablespoonful of frosting placed in centerof cake circle stabilizes the cake. I’m often asked how to make a wedding cake, so I thought this spring I’ll do a series about making wedding cakes
Beautiful and tenderchicken breast from the Norwrgian producer Stange is on themenu. This will be a very short entry that will be followed by something special this weekend…
setTimeout(function(){if(typeofGS_googleAddAdSenseService. var wpcom_adclk_theme = "TwentyTen". When you do, you won’t be dissatisfied, you won’t be envious, you won’t be longing for somebody else’s things
According to food historians, the Romans ate a type of bacon which they called petaso, which was essentiallydomesticated pig meat boiled with figs, then browned and seasoned with pepper sauce
Jeg har fortsatt noen porsjoner i fryseren fra ifjor, og håper det blir enda mer før snøen kommer. Det er masse i skogen rett ved huset vårt, og det må vi bare benytte oss av
Den orginale vichyssoise stammer fra frankrike og serveres som oftest kald, menjeg velger å servere den varm – i hvert fall nå i den … Fortsett å lese →
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Vil du steke torsk, bland filleten (uten skinn) med mel, salt og pepper, så steker du med litt smør. Her har jeg med meg det som ble igjen i fra middagendagen før
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.