Det smakte helt fantastisk godt, med en herlig blanding av lam- og viltsmak. Det er viktig å krydre kokken med en god Cava når man skal trylle fram kulinariske mesterverk
Ha alt i en ildfast form, ha over smeltet smør over potetene, krydder, dill, og hvitløkfeddene. Når det er ferdig, tas skallet av hvitløkfeddene og smør innholdet utover potetene
Helstekt oksefiletmed masse godt tilbehør er et skikkelig festmåltid. Skjær så fileten i skiver og server medovnsstekte grønnsaker, sjampinjongstuing og «Jamie Oliver -poteter» Velbekomme
Dette er en enkel måte å lage andebryst på, sammen med bokkølsaus og rotgrønnsaker er dette et herremåltid som du kan kose deg med sammen med noen du er glad i
Anrett en god skje med purè, fiken, aspargesbønnerog fordel skivene av andebryst. Begynn med å rute skinnet på andebrystet og stek de med skinnsiden ned i en glovarm panne uten fett
Krydre med salt, pepper og litt soyasaus. Hva er det med mennesker. Nesten litt lei meg, de er jo så søte de små dåhjortene, dådyr eller rådyr, som de også blir kalt, selv om det er tre forskjellige dyr av hjortefamilien
Ta andelårene ut av posen og legg dem i en ildfast form, sammen med fettet som er i posen. Skyen i formen serveres som saus til andelårene, sammen med den bakte løken
Juleaften blir ribben servert medstektemedisterkaker, julepølse, innmatpølse, surkål, tyttebær og. Rut svoren på ribba og gni den godt inn med salt og pepper
Grillspydene stekte jeg i en medium varm panne med litt smør. Rett før servering blandet jeg inn litt spuldret fetaost og toppet det hele med litt mer basilikum
Skjær torsken i passende biter, tørk den godt av med kjøkkenpapir og fjern evetuelle bein. Når jeg lager fisken som dette spiser de til det er tomt, fiskepinner av fersk torsk, stekte poteter, frisk salat og remulade
Krydre med salt og pepper. Fest baconet med tannstikkere. Ovnstekte poteter. Mat må vi ha, lever en stund på luft og kjærlighet, men blir veldig sulten etter hvert
Nå har jeg riktig nok byttet ut den 'vanlige' brune sausen med en smakfull portvinsaus, kokte poteter er byttet ut med fløtegratinerte og grønnsakene håper jeg er litt mer spennende enn gulrøtter, erter og blomkål, som den ofte ble servert med
-) Jeg liker den medium rå. Tilsett fløte og traktkantareller. 1 kalvebiff ( flatbiff hadde jeg)salt og pepper, smør til steking3 poteter4 asparges2 sjampinjong1 liten neve tørkede traktkantareller1/2 rødløk1 dl fløteKutt poteter i skiver, stek dem i olje
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.