Oksefilet og salat med gorgonzoladressing
NRK
NRK
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 400 g oksefilet av midtstykket
  • olje til steking
  • salt og pepper
  • 1 boks ruccolasalat
  • 1 boks rhubarbsalat
  • 2 ss olivenolje
  • 100 g roquefort eller lokal blåmuggost
  • 30 g ristede pinjekjerner
  • 5 ss olivenolje
  • 2 ss sitronsaft, eventuelt rabarbrasaft
  • 2 fedd hakket hvitløk eller ramsløkfrø
  • litt pepper
  • 1 dl creme fraiche
  • 1 ss dijonsennep
  • 2 ss hakket estragon
  • 2 ss gorgonzola
  • salt og pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.