Brun oksehalestykkene i olivenolje sammen med løken og hvitløken. Ha i grønnsakene i litt store biter. Legg i resten av ingrediensene og hell over en flaske vin. La alt koke sakte i minimum 3 timer. Server med en god potetmos.
Legg opp som på bildet, gjerne med noen squashblomster.
En deilig tomatsaus med rik smaksdybde og saftigoksehalekjøtt. Nammis. Tørk av oksehalene. Oksehale er blant de billige kjøttstykkene jeg innimellom har kommet over ibutikken, men som jeg ikke helt har visst hva jeg skal bruke til
Og siden jeg ikke hadde noen kraftben, så tar jeg noen oksehalestykker fra fryseren og legger dem rett i kjelen sammen med oppdelte grønsaker etter «man tager hva man haver og liker»-prinsippet
Nebbiolo møtte Sangiovese. Når mat og vinklubben Smak samles til festaften forventes som regel at vertskapet kommer med nyskapende kreasjoner og spennende nye smaker
Nebbiolo, Amarone eller helst. Ikke så fotogent, men vanvittig godt. Mitt påskelam er en seriøs og sjelden delikatesse, takket være spesielt gode råvarer
Her om dagen lagde jeg en oksehalesuppe,noe som forøvrig er den beste suppa jeg har spist…klarer hvertfall ikke å komme på noen bedre suppe jeg har smakt,i farta…
Nebbiolo er en vindrue som dyrkes iregionenPiemontei nord-vest Italia. Andebryst er nydelig mat. De beste årene for vin basert på nebbiolo er de årene hvor tåken ikke har vært så tykk at modningsprosessen er hindret
Har til det siste vært ibesittelse av en kjempeoppskrift på oksehalesuppe som jeg ikke klarer å finne – da måtte jeg ta det på hukommelsen denne gangen… Heldigvis ble resultatet helt bra, alle jeg serverte var svært fornøyd
Nebbiolo møtte Sangiovese. Når mat og vinklubben Smak samles til festaften forventes som regel at vertskapet kommer med nyskapende kreasjoner og spennende nye smaker
Når jeg var liten hendte det i ny og ne at foreldrene mine kjøpte oksehalesuppe på boks. Men påstanden har en forhistorie, så vær så snill å bær over med meg et øyeblikk
oksehalertil kraft. Hva skal du gjøre i helgen. Om du lager kraft av oksehale av margbein, eller en kombinasjon, er fremgangsmåten lik, og koketiden er lik
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.