BlackAngus en kjøttfe rase som skal gi mørt og maksrikt kjøtt. Til denne retten med Angus biff ville jeg servere med lokale økologiske grønnsaker, gulrotpurre og nye økologiske mandelpoteter samt ett fantastisk ramsløksmør
Gni inn oksesteken med salt og pepper og legg den i en ildfast form. 1 surret oksestek (vår var i overkant av 1 kilo). 1 surret oksestek (vår var i overkant av 1 kilo)
Jeg er ikke noen kløpper på kjøkkenet, men det er èn rett jeg faktisk er himla på god på. Her ser dere min spesialitet – hjemmelaga burger med båtpoteter og stekt løk og sopp med rødvinsaus, avocado, ruccola og fetaost
Innhold. 2 bokser svarte bønner. 8 egg. 2 ss vaniljeekstrakt (jeg erstattet med essens). 10 ss smør/cocosa. søtning etter smak (brukte natreen, tror ca til 100 g merket, men må smakes til)
Saftig, mør oksestek med asiatiske kryddermiks. Den møre, varme, saftige (og helst litt rosa i midten) oksesteken, skåret i litt tykke skiver, er perfekt søndagsmiddag for meg
Hell alle ingrediensene bortsett fra vaniljeekstrakten i en varmebestandig bolle (glass eller metall) og sett det over en kasserolle med kokende vann (bollen må være større enn kasserollen)
Når en endelig kjøper oksestek, så er det fristende å lage roastbeef eller tradisjonell oksestek. Men etter å ha smakt rødvinsbrassert oksestek, tror jeg ikke du velger andre metoder
Oksestek er den perfekte middag -. Jeg serverte oksesteken med perfekt kokte mandelpoteter, pannestekte gulrøtter, butterdeig med soppstuing og peppersaus med grønn pepper ✿
God kveld fine lesere, håper dere alle koser dere på denne flotte søndag. Idag har jeg lagd noe deilige sjokolade cupcakes, en oppskrift fra Sarabeth Levine
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.