Fårikål er Norges nasjonalskatt. Det er noe av det beste jeg kan få servert til middag og noe jeg siklet langt etter i alle de år jeg sverget til vegetarismens gleder
Nå skal Bremykt Steke og Bake kåre Norges Beste Bakst 2015. Startskuddet for denne konkurransen med bakeglede har akkurat gått, og du kan lese mer om denne her
Norges Beste Bakst – smørkjeks. anetteberve. Posted on september 14, 2014. Bremykt skal kåre den beste baksten, og jeg har deltatt med min oppskrift på smørkjeks
Over halvparten av Norges befolkning spiser ribbe på julaften. Hos oss har tradisjonen egentlig vært kalkun, men siden min kjære kone er fra "ribbe-land" prøver vi noe nytt i år
Jeg har strikka ei Kari Traa-lue som jeg har kalt Heia Norge-lua av åpenbare grunner. Den skal sendes til et kontinent alt for langt borte, til ei venninne som er alt for langt borte, som jeg håper vil heie på Norge under OL
Norges einaste glutenfrie bakeri. Bakefri gir mange tilbake gleda etter å ha fått diagnosen cøliaki. Her kan du lese eit intervju i E24 med Tove som driv bakefri i Kirk
''Kale is a cabbage species and botanical related to the other kale types we know. Still, this kale is somewhat special when it does not form a tight head, but consists of stems of different lengths with more or less fuzzy leaves
Nøttebunn. 2 eggehviter. 100 g sukker. 130 g malte hasselnøtter/mandler. Still stekeovnen på 180 grader. Legg hasselnøttene på et stekebrett og rist de i 5-10 minutter, fjern skallet med et fuktig kjøkkenhåndkle
I dag er det fårikålens dag, som hvert år feires siste torsdagen i september. Fårikål er kåret til Norges nasjonalrett, men det finnes ulike varianter av denne retten i flere land
Ernærings- og kostholdsblogg | Ernæringsfysiolog Rannveig Nitter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.