Ukens øl15. november 2014 av Vidar Pedersen 2 Kommentarer Ukens øl er det belgiske Rochefort 8. Og for å ha sagt det først som sist, dette er et øl som blir betraktet som et av verdens beste
De første på lista man bør plukke med seg, finner man på Vinmonopolet. Copyright. / 123RF Stock Photo. Det brygges ikke noe særlig med påskeøl i Norge lenger
Ole Brum- kake. Såklart jeg da måtte modellere en liten Ole Brum på bursdagskaken hans. Lille Leonis fylte 1 år forrige og er veldig glad i Ole Brum. #heidiskaker #bursdagskake #olebrum #gutt #bursdag #blogg #kake #hurra #gratulerer #fest #feire #familie #blogg #winniethepooh #1år #baby #blå #sjokoladekake #sjokolade #farger #honning #tv #tvhelt #barndom #halden #helg #fredag
heidiskaker - en kakeverden med oppskrifter, tips og inspirasjon :)
Eg har hatt eit anstrengt forhold til øl heile livet. Dei første tjue åra var det fordi eg var fråhalden, dei neste nesten tretti har det vore fordi eg ganske enkelt ikkje likar smaken
Dette smykke av en lys ale får du kjøpt både på polet og systembolaget. Jeg har trodd at det kun fantes to/tre ølsorter å få kjøpt som er glutenfrie, men der tok jeg grundig feil
I all fall når solen skinner. Sommerøl kan være så mangt. Dels er det de som bryggeriene selv kaller sommerøl og så er det de som fungerer fantastisk som sommerøl
Øl vs Øl17. november 2014 av Vidar Pedersen 2 Kommentarer Mikrobryggeriene i Norge har i underkant av 3% av det norske øl markedet og brygger sånn cirka 770 ulike typer øl
Her kommer en oppskrift på saftig kylling som er ovnsstekt i römertopf med øl og grønnsaker. Jeg stekte kyllingen på 180 grader til kjernetempraturen var 77 grader
Etter drøyt to uker på fat er IPA'n nå karbonert, og jeg har tatt et par smaksprøver. Selv om dette er et sterkt øl, bør man ikke la det stå for lenge på fatet, etter som humlearomaen forsvinner med tiden
Skrei med blomkålpure, chorizovinaigrette og potetklosserI fjor var temaet for skreien fransk, men etter å ha vært på kurs på Kulinarisk akademi ble lysten stor til å lage noe fra Øyvind Hjelles bok "Gourmet for begynnere" stor
Det er varmt for en stakkars nordkvinne om dagen, det er så som så med lysten på å lage mat og bake. For når jeg sier varmt så mener jeg varmt , vi runder som regel 38 - 40 grader her midt på dagen og da er det ikke så mye annet å gjøre enn å legge seg til bløt i bassenget og drikke
Da er oppskrifta på Ole Brumm-kaka mi lagt ut. Veldig mange av de folk som jeg har servert denne kaka har spurt i mange år om jeg ikke kunne dele oppskrifta
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.