Olivenolje, hva du kanskje ikke visste?
Matgleder
Matgleder
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 286 bønder som ble undersøkt fikk bare
  • 2 av dem hjerteinfarkt
  • 210 grader Den italienske kjøkkensjefen Martin Dalsass, som jobber i Ticino i Sveits, sier 280 grader, før giftstoffer kommer ut. Men det må være en god olje. Han er ellers kjent for sin bruk av gode oljer fra hele Italia, og spesielt kjent for sin sjokolademousse med olivenolje. Selv friterer vi i jomfruolje ved 190-200 grader - Olje til fritering , kan du filtrere og bruke inntil 10 ganger – Tørk godt av kjøtt eller fiskestykket før du steker i olivenolje. Da spruter det ikke.
  • rødløk
  • 1 rødløk
  • 1 dl jomfuolje
  • 1 ss hvitvin eller estragoneddik

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.