Min mormor er ekte sørlending. Oppvokst med rægefiskere og krabbeteiner. Jeg har alltid blitt fortalt at når man lager skikkelig fiskesuppe skal man ha i syv slag fisk
SPONSORED O&CO. Søtpotet. Jeg har et oppheng i søtpotet fortiden, den er allsidig og kan brukes til mye godt, alt fra å ha søtpotet i pannekaker, supper og til å lage toast bestående av søtpotet
Posted by torill. Tweet. Innimellom får jeg veldig lyst på salat, og i dag er en av de dagene. Jeg hadde kjøpt inn råvarer til en helt annen middag, men så fikk jeg altså lyst på salat så det som egentlig skulle blitt middag i dag får bli middag i morgen i stedet
Ta i mot høsten med åpne armer med en deilig og kremete gulrotsuppe med chilli og linser. Den er litt spicy så man for en god og varm følelse nå som kulden snikker seg innpå
«Klassiske sauser» er min nye mini-serie med oppskrifter på sauser. Sauser kan alltid løfte opp en enkel og trøtt middag så mitt nye mål er å mestre alle de klassiske sausene
Spesielt Olivia. Pepperkaker. Mine unger jubler i vilden sky bare man nevner det. Hun ELSKER pepperkaker. Forrige helg var det meldt tonnevis med nedbør og en haug med vind, og da fant jeg ut at det var helt perfekt å sitte inne med juledufter i nesen og pepperkakedeigsmak i munnen
Det er morsomt, syns jeg, at dess mer jeg har å gjøre, dess mer tenker jeg mat. Dess dårligere tid jeg har, dess mer får jeg lyst på noe skikkelig godt
LikFacebook51Twitter0Google+0Pinterest0. Hva kan man gjøre med en bolledeig, har du noen tips for å “pimpe” opp hverdagsbollene var spørsmålet jeg fikk av en Dagblad journalist
Nå kommer høsten og da er tid for gresskar. Youhou. Jeg tror nok det kommer en del gresskaroppskrifter fremover nå for å si det sånn… Gresskarrisotto passer veldig fint som forrett synes jeg men jeg tar det ofte gjerne som en middag også
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.