Jeg kosa meg med lokal blåmuggost fra Tingvollost og kreklinggele fra Romstad Gård. Da ble det å prøve seg på å bake et sunt, enkelt og godt alternativ til søndagskosen
Hei og god fredag. Særlig med ananassaft blir jo kesammåltidet som å spise dessert. no og grunnen til overskriften er fordi jeg har blitt hekta på mager kesam blandet med sukkerfri saft
Her kommer et sunt tips (glutenfri og lavkarbo). Fysen på noe søtt om kvelden. Så både kokosmelk, kokosmel og kokosmasse kan fint brukes i en lavkarbo-diett
Tross en ekkel forkjølelse som ikke slipper taket etter jula, føler jeg at formen er stigende. På grunn av forkjølelsen har det blitt kun en dag med trening denne uka, viktig å la kroppen få ro og bli frisk igjen og så ta fatt på styrketreninga neste uke
Og det som ikke blir godkjent av Vilde og Daniel kommer faktisk ikke på bloggen. Han ønsket seg blomkålsgrateng med skinke til middag, sånn som mamma lager
Skill eggeplommerog eggehviter i hver sin bolle. I dag har jeg en sunnere dessert til dere, den hadde sin plass i påskeutgaven til Shape-Up og nå får dere den her
Ettersom jeg ønsker at vi skal spise mer grønnsaker så har jeg i denne oppskriften laget blomkålsaus istedet for vanlig hvit saus, og grønnsakspølser istedet for skinke
Jeg kan gledelig tilby omverdenensunne kjeks med smak av kakao og kanel. Noen ganger stopper jeg opp og spør meg selv om hvorfor jeg ikke gjør mer av det som gjør meg glad
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.