Legg skinkeog ost på halve omeletten . Dryss gressløk over hele omeletten - gressløken kan selvfølgelig også piskes inn i egget før den slåes over i pannen
Legg på skinkeog ost når omeletten begynner å bli ferdig. Stek omeletten ved å skyve den stivnede. massen inn mot midten, slik at det som fortsatt er flytende kommer i direkte kontakt med panna
Skjær purreløk i skiver og stek sammen med asparges i litt smør. Krydre med litt salt. Ved å grille toppen kan jeg som gravid nyte litt salami, man kan også bruke skinke, spekeskinke eller bacon om man ønsker
Etter å ha vært i hagen å putlet på, var jeg sulten ogomelett er en sikker vinner for meg. La omeletten stå på forholdsvis svak varme så den ikke brenner i bunnen til den er stivnet
Omelett rull og lykkelige høner. Her kommer en lavkarbo-oppskrift på omelettrull. Egg kan oppbevares lenge i kjøleskap, men før bruk kan de godt være romtemperert, og egg tåler godt å oppbevares et par dager på kjøkkenbenken, da kommer alle de gode egenskapene til egget best frem- og du får bedre plass i kjøleskapet
Når omeletten er stivnet helt er den ferdig og du kan ta den ut av ovnen. Denne retten jeg idag vil dele med dere er enkel å lage, og passer godt til både frokost, lunsj, middag og kvelds
Ha pasta og erter i en ildfast form sammen medskinkeog løk. Kok makaroni/pasta etter anvisningen på pakken og la de frosne ertene få koke med de siste et-to minuttene
Server med brød og en frisk salat med en god dressing, for eksempel sennepsvinaigretteBaconet kan byttes ut medskinke, men det går fint å droppe kjøtt og lage en vegetarisk omelett
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.