Hjelp fikk jeg fra den anerkjente tyske kjøkkensjefen Alfons Schubeck, som ikke bare driver restauranter, men også har butikk og nettbutikk, matskole, og TV-program hver uke
p fra nå av skal jeg gå masse til jobben. Ja da var denne helgen over. Ettersom fokuset er blitt mer og mer der iforhold til fitness, og jeg er blitt mer og mer dedikert iforhold til å bygge muskler framover, har det blitt gjort litt endringer i kostholdet
Dette er seriøst en lørdags klassiker i mitt kjøkken, og det hender ikke så sjeldent at jeg slår til og lager bearnaisen selv, men jentene mine er i overkant glade i denne gule, grønnprikket sausen som sendt fra himlen at de gjerne henter en skje å spise sausen med
Pappa har nemlig et prosjekt på gang, der han har foreslått at min søster lager en ny rett hver uke framover for å lære seg noen nye, norske (eller utenlandske) middagsretter
ha i kraft, creme fraishe, og finhakket sopp. France. 2 dl creme fraiche. Geir Salvesen i A-magasinet står bak denne oppskriften og vinforslaget 2 stk fenikkel. 2 dl creme fraiche
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.