Viltkjøtt trenger ikke mye smakstilsetning. Det smaker godt med bare salt og pepper. Du kan bruke kvernet kjøtt av elg eller hjort til denne oppskrifta, men kjøttdeig av storfe går ikke
Enkelt og godt, dette hadde vi på lørdag. )800 g grovhakket elgkjøtt200 gram sopp, i biter1 stor løk, finhakket1dl seterrømme2 dl vannsalt og peppersmør til stekingStek kjøttet i smør, legg kjøttet på en tallerken og stek løk og sopp sammen
1000 g elghakk (kvernet elgkjøtt). 1000 g elghakk (kvernet elgkjøtt). Takket være en svigerfamilie fra Gudbrandsdalen og en veldig generøs svigermor, har vi alltid masse elgeprodukter i fryseren
Har du ikke elghakk. 500g elghakk. 500g elghakk. Tenkte det var på tide med litt middagsmat på bloggen. Vi spiser mye elgkjøtt her i huset og har ennå et godt lager i fryseren fra fjorårets jakt
500 g elghakk (kvernet elgkjøtt)1 ts salt1/2 ts pepper1 ss margarin til stekingSalat4 ss rømme1 ss ravigottesaus1/2 rødløk1 pærebaconskiverost hvis ønskeligBland først rømme og ravigottesaus Bland kjøttet med salt og pepper (løk kan du også ha i hvis du vil)Lag karbonader og stek dem
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.