Av og til er det godt med en en smakfull og helsebringende grønnsaksuppe. Spesielt om det er kaldt ute, eller kanskje etter større anledninger med mye feit mat
Arrabiata betyr «sint» på italiensk. Sint som i chiliHOT. Du kan selvfølgelig regulere styrken på suppen selv, men du bør minimum spandere 2 chili på denne
Litt kjøttdeig og noen grønnsaker -og VIPS så har du middag. Ganske god også faktisk. Alt du trenger er en skjærefjøl, kniv, en stekepanne og en kjele - perfekt hyttemat ✿
Har du grønnsaker du skulle ha brukt opp. Da er det smart å lage en suppe. Bruk de grønnsakene du har, suppen blir god uansett hvilke sorter du måtte ha
Her er min oppskrift. Her har du oppskriften på mitt "No knead bread" med cheddar. Sommeren er på hell, høsten har så vidt begynt å gjøre seg bemerket, med tempraturer som fort synker om kvelden og vi har kjøligere morgener
400 g kyllingkjøttdeig1 ss potetmel1 egg1 fedd hakket hvitløk2 ss finhakket persille1 ss finhakket basilikum1 ts salt1/4 ts pepper2 l vann4 hønsebuljong terninger4 gulrøtter i biter1/2 purre i biter1/2 sellerirot i biter1/2 kålrot i biter4 poteter i biter Bland kyllingkjøttdeig, potetmel, egg, hvitløk, persille, basilikum, salt og pepper i en bolle
Husker dere Fruenes nyttårsforsett. Mer fisk på middagsbordet. I dag skal Fruene ha gjester,. og da passer det å servere en deilig grønnsaksuppe med fisk
Denne grønnsakssuppa må du lage i påsken. Hva smaker vel bedre etter å ha vært ute i påskesol og frisk vårvind enn en varmende grønnsaksuppe laget på kortreist selleri fra jordet til Berit og Karl Emil, økologiske poteter fra Gro og Trond på Vestre Bjølsund og smakfulle medisterboller laget på farse fra byens egen slakter, Ertnes
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.