Jeg er veldig glad i hasselnøtter, mandler, valnøtter og usaltede cashewnøtter somtopping. Havregrøt er både mettende, næringsrikt og smaker godt, og for ikke å snakke om billig
den tar veldig liten tid å lage, man lager den kvelden før, det går kjapt å spise den (siden den ikke er varm, i motsetning til vanlig havregrøt) og best av alt
Havregrøtmedmandelmel. Ahhh, min favorittfrokost. Havregrøten lager jeg av havregryn, mandelmel og melk, og topper den medmasse sukrin gold, kanel, cottage cheese, gojibær og tørkede blåbær
Falafel er en populær form for hurtigmat i Midtøsten, og her er min versjon. Disse krydrede kikertbollene er perfekt som vegetarisk innslag på et tapasbord
Havregrøt er en god måte å starte dagen på. Denne ble laget til eldstemann til frokost i dag, hun har ikke vært islag de siste dagene, så brød fristet ikke mye
Blant annet et herlig måltidmed nykokt havregrøtsom nytes sammen før kveldsstellet starter. En av de tingene som er så deilig med høsten er de koselige rutinene man får
Havregrøtmed vanilje og bringebær. Jeg er personlig SYKT glad i havregrøt, og spiser det hver dag. Jeg var tidlig ferdig på skolen i dag, så da jeg komhjem var det fortsatt lunsjtid
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.