Oppskrift: Indisk gryte med naan brød
Spesiellinor - standuper, ingeniør, blogger og jente!
Spesiellinor - standuper, ingeniør, blogger og jente!
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 15 store nanbrød
  • Naan brød
  • 2 L hvetemel (dette er egentlig bittelitt mer enn en Kitchen Aid klarer, men det gikk akkurat)
  • 1 pakke tørrgjær
  • 1 ts cumin
  • 0.5 ts korianderkrydder
  • 1 ts salt (eller 2 hvis du bruker usaltet smør)
  • 0.5 dl sukker
  • 5 dl vann (tilsett først 4 dl og se om den blir for fuktig)
  • 6 ss melk (tilsett mer melk om den er tørr)
  • 2 vispede egg
  • 1 dl smeltet smør
  • 3 fedd finhakket hvitløk
  • 1 ss hakket fersk koriander
  • 1 gul løk grovhakket/strimlet
  • 2 hvitløksfedd finhakket
  • en halv rød chili
  • 1-2 ss revet fersk ingefær
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 200 g oksekjøtt i terninger (samme oppskrift kan også brukes til kylling, kjøttdeig evt vegetar, da kan man bruke mer kikerter evt linser eller bønner)
  • 1 liten boks kikerter
  • 2 dl yoghurt naturell
  • 2 ss Garam Masala
  • 1 stor ss Pataks Original Curry Paste.Mildere: Tikka Masala. Sterkere: Vindaloo
  • 1 ss Mild Madras Curry Powder
  • Fersk hakket koriander
  • Andre krydder som kan tilsettes i tillegg: Cumin, koriander, tumeric, cayennepepper, salt, pepper.
  • 1 ss oksefond

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.