4 stk
kyllingfilet
4 porsjoner ris (følg anvisning på pakken)
1 hel brokkoli (evt. mer om ønskelig)
3-4 dl
melk (jeg brukte ekstra lett)
En liten skvett matfløte (kan droppes)
2-3 ss grønn pesto (juster etter hvor sterk pestosmak du ønsker)
Maizenna stivelse til ønsket konsistens (pass på å ikke ta for mye!)
Salt og pepper, evt andre krydder.
100 gram
Cottage Cheese (gjerne mager versjon)
30 gram havregryn (juster gjerne mengden selv)
Frosne eller ferske blåbær til topping
Evt. sukrin gold
- smak til med salt. Denne retten ble egentlig formet etter "man tager hva man haver"-prinsippet. Jeg ville ha noe med ost, noe med indiske krydder, uten at det skulle ta altfor lang tid(jeg var sulten
Ha i peanøttsmør og gresk yoghurt, rør godt ut og smak til med krydder. Fremgangsmåte Skjær kylling i mindre biter og stek i en panne til gjennomstekt, tilsett deretter grønnsaker i mindre biter
Oppskrift. Med regnet pøsende ned utenfor og februar-mørket på sitt svarteste, så hjalp det veldig å kunne la seg fange og fortrylle av musikk, sang, skuespill og fantastiske kostymer
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.